Leren Revalideren

Heb jij het gevoel dat je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk aan de zijlijn staat door je blessure, dan is dit boek voor jou. Wij gaan je namelijk helpen om te ‘Leren Revalideren’.

Blessures zijn heel vervelend en hebben een grote impact op zowel je lijf als je gedachten en gevoelens. Als je in een negatieve spiraal terecht komt, is het lastig hier weer uit te komen. Voor je revalidatie is het dan ook noodzakelijk om aan al deze aspecten aandacht te besteden.

Na het lezen van dit boek weet je hoe je de psychologische vaardigheden kunt ontwikkelen om je eigen revalidatie te optimaliseren, en daarmee terugkeer in de sport te vergroten. Bovendien helpen deze vaardigheden je prestaties te verbeteren als je weer eenmaal aan het sporten bent.

Koop je boek vandaag en ook jij komt er sterker uit.

N

Leer je revalidatietraject te optimaliseren door je eigen mindset

N

Leer om te gaan met alle (negatieve) gevoelens tijdens een blessure

N

Leer nuttige vaardigheden om je prestaties te verbeteren

Koop jouw boek en herstel optimaal

Sportpsychologen Yara van Gendt en Afke van de Wouw hebben in dit boek hun jarenlange ervaring, kennis en onderzoek samengebracht om jou te helpen te werken je gedachten en gevoelens te sturen om sneller en beter te kunnen revalideren.

Tijdens het lezen zul je erachter komen hoeveel invloed je zelf op je herstel hebt. Een positieve mindset is hiervoor een van de belangrijkste dingen. Hoe je kunt werken aan jouw mindset en er zowel tijdens als na je revalidatie profijt van kan hebben lees je in dit boek.